inspiration by membership
OPROEP! Dragons at Maselant


14 november 2017: Dragons at Maselant

Waag jij je in het hol van de draak?

Op dinsdag 14 november organiseert Maselant Business Club in samenwerking met een aantal regionale partners het event Dragons at Maselant, naar het idee van het populaire televisieprogramma Dragons’ den. Dragons at Maselant is dé ontmoetingsplek voor ondernemers met dromen waar geld inzit en investeerders met lef en investeringsruimte. Het event vindt plaats in Kasteel Elsloo. Het gedetailleerde programma volgt later.

Tijdens dit bijzondere event presenteren veelbelovende starters in het bijzijn van publiek hun plannen aan een panel van vier geselecteerde informal investors. Deze investeerders geven hun mening over de plannen en kunnen hun interesse aangeven om in gesprek te gaan met de starters over een investering.

Dragons at Maselant biedt je als starter de mogelijkheid om:

  • Je plannen te presenteren voor publiek en panel
  • Feedback te krijgen op jouw ondernemingsplan
  • In contact te komen met informal investors die beschikken over ervaring, kennis en contacten in verschillende sectoren
  • Informal investors persoonlijk te ontmoeten

Dragons at Maselant biedt je als informal investor de mogelijkheid om:

  • Starters op weg te helpen met hun droom om geld te verdienen met hun idee
  • Een interessante investering voor je vermogen
  • Te leren van de ervaringen van andere investors
  • Gezamenlijk met andere investors te investeren

Je kunt nú al je belangstelling voor dit event kenbaar maken. Stuur een e-mail naar event@maselant.nl en vermeld of je een idee wilt pitchen of dat je als informal investor wilt plaatsnemen in het panel. Om starters en investeerders optimaal te matchen, maken wij vooraf een selectie van de deelnemers. 

Maselant Business Club geeft met de organisatie van dit event invulling aan zijn doelstelling: ondernemers en professionals in de Westelijke Mijnstreek bij elkaar brengen om samen bijzondere ideeën en initiatieven te starten en te laten groeien.