inspiration by membership
History


27 september 2016

Maselant maakt een doorstart ... 2.0?

Na een poos radiostilte is Maselant op initiatief van Jo Meijers, Paul Thomassen, Roger Martens en Henk Sipers tot nieuw leven gewekt. Onder de werktitel Maselant 2.0 was er een eerste bijeenkomst in thuisbasis Kasteel Elsloo.

Cirque au Chateau

Welkom op "Cirque au Chateau" 16 juni Kasteel Elsloo

Lees verder


Durf te experimenteren!

Maselant Business Club bezoekt het nieuwe Brouwlokaal van Gulpener bierbrouwerij.

Lees verder


December meeting 2016

Deze meeting staat in het teken van start-up en gedurfd ondernemen in de Limburgse regio. Drie Limburgse ondernemers komen hun passie met ons delen en dat kun je proeven. Een rijkgeschakeerde avond vol smaakbeleving en de achtergronden van ondernemen in de culinaire wereld.

Lees verder


Maselant maakt een doorstart ... 2.0?

Maselant maakt een doorstart ... 2.0?

Lees verder


Inspirerende Reflexions meeting bij Andi Druk

Op 2 september a.s. staat onze jaarlijkse excursie op het programma. Dit jaar zullen we een bezoek brengen aan Andi Druk te Maastricht Airport. Dit wordt niet zomaar een bedrijfsbezoek maar een inspirerende Reflexions meeting!

Lees verder


Zomermeeting 2014

Traditiegetrouw heeft Maselant Business Club ook dit jaar weer een zomermeeting georganiseerd. Deze zomermeeting heeft plaats gevonden op dinsdag 24 juni te Kasteel Elsloo. Dit jaar is niet gekozen voor een sportieve activiteit voorafgaande aan de barbecue, maar voor een interactieve kaas- en wijnworkshop door fromager-affineur Tom Miesen en wijnimporteur-oenoloog Hans Christiaans.

Lees verder


Creativiteit, sleutel voor succes

Lees verder


Business and Magic

Op 5 november stond de Maselant Meeting in het teken van Business and Magic. Gastsprekers waren Michiel Muller en Hans Kazàn. Het was een zeer boeiende en inspirerende bijeenkomst.

Lees verder


Excursie Gulpener Bierbrouwerij

Op 3 september stond onze jaarlijkse excursie op het programma.

Lees verder


Zomermeeting

Op 18 juni organiseerde Maselant Business Club de jaarlijkse zomermeeting voor haar leden.

Lees verder


Bierbrouwer en wijnboer

Maselant Business Club organiseert op dinsdag 23 april een meeting met Ilja Gort en Jan-Paul Rutten. Een inspirerende bijeenkomst over hun passie, wijn en bier, hun bedrijf en hun visie op zakendoen. En niet alleen zakendoen, maar ook bezig zijn met je omgeving, je familie en vooral ook het beste halen uit jezelf en je bedrijf.

Lees verder


Maselant Excursie bij Bours Groep Elsloo

De jaarlijkse excursie voor leden van Maselant Business Club bracht ons deze keer bij Bours Kozijnen | Keukens | Kookstudio in Elsloo. Jans Bours en Hein Gorissen zijn beiden lid van onze club.

Lees verder


Business Meets Pleasure 2012

Op 30 maart 2012 organiseerde Maselant een bijzonder event in Club Mondial in Beek.

Lees verder


Maselant Meeting november 2011: Crisisberaad

De timing was perfect! Twee dagen na de machtswisselingen in Griekenland en Italië spraken twee prominente inleiders over de stand van de economie. De éminence grise Professor Heertje en de ‘jeune premier’ Mark Verheijen, sinds kort gedeputeerde economische zaken in Limburg.

Lees verder


Excursie Acaleph 2011

Op 13 september stond de jaarlijkse excursie van Maselant Business Club op het programma. Wil, Sonja en Joey Nijsten nodigden ons uit een kijkje te komen nemen bij hun bedrijf Acaleph te Geleen. Acaleph is lid van Maselant Business Club.

Lees verder