inspiration by membershipLeden

« Vorige12Volgende »


John Driessens

Directeur

Driessens Makelaardij

www.driessensmakelaardij.nl
Cyriel Dubislav

Directeur eigenaar / Master Sportfysiotherapeut

FysioStofberg

www.fysiostofberg.com

FysioStofberg

Alles voor jouw gezondheid 

Jou fit krijgen. Jou fit houden. Daar doen we alles voor. We doen het op een manier die werkt en waar we ons prettig bij voelen. In het kort: we zijn persoonlijk, we denken mee, we bieden kwaliteit. En we meten best veel, voor, tijdens en na een behandeling. Dat levert waardevolle gegevens op die ons leren wat wel en wat niet werkt. Zo kunnen we in geval van lichamelijke klachten en ongemakken vrij nauwkeurig zeggen welk programma je nodig hebt, hoe lang het duurt en wat het resultaat is.

Bij verschillende zorgverzekeraars zijn we voorkeurspraktijk. Zijn we trots op. Het betekent dat we kwalitatief goede zorg leveren. Bij FysioStofberg word je goed en snel geholpen door een team van specialisten en krijg je persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

We doen overigens veel meer dan behandelen. We zien onszelf vooral als coach op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. We helpen je graag beter te worden en gezond te blijven. Bij FysioStofberg kies je ervoor om “cliënt ” in plaats van “patiënt” te zijn. En te blijven. Met dank aan je eigen van specialisten. Je lichaam en geest hebben er recht op!

FysioStofberg
Gezond resultaat
Piet Göbbels

Manager

Deloitte

Accountant adviseur in het Midden en Kleinbedrijf. Begeleiding van ondernemingen en Directeur Groot Aandeelhouders.
Jacinto Holten

Directeur-grootaandeelhouder

Hipp Consultancy B.V.

www.hippconsultancy.nl

Hipp adviseert, creëert en realiseert in de ideale werkomgeving.

HIPP heeft een totaalvisie op het gebied van huisvesting. Een gebouw én haar interieur brengen we in balans. Want waar hard wordt gewerkt, moet alles tot in detail kloppen. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe beter. Vanaf de eerste prille ideeën leiden wij u naar een blauwdruk voor 100% geslaagde huisvesting, op maat gesneden, want elke situatie is uniek.

Ons advies is opgebouwd uit:

Huisvestingsadvies
Programma van eisen
Functioneel Ontwerp Inrichting
Gebouwanalyse
Kostenbegroting
Roger Martens

Partner / architect

Ruimtemakers architecten

www.rmarchitecten.nl

Ruimtemakers architectengroep biedt expertise in architectuur, projectmanagement & bouwbegeleiding.

Kenmerkend voor ons opdrachtenpakket is haar grote diversiteit. Naast kleinere private verbouwingen, ontwikkelen we woon-, kantoor-, en bedrijfsgebouwen, welness centra, hotels en restaurants.

Ieder project ontstaat na een voortdurend afwisselen van ontwerp en evaluatie, waarbij het luisteren naar de opdrachtgever centraal staat.

Het is ons doel aansprekende, consequent ontworpen gebouwen te realiseren, die het leven van haar gebruikers verrijken en die een positieve bijdrage leveren aan haar omgeving.
Jo Meijers

Directeur

Kasteel Elsloo

Diensverlenende activiteiten in de hotelbranche. Zakelijke- en feestelijke bijeenkomsten, individueel hotelverblijf.
René Nijsten

Directeur Belastingadvies

Accon AVM belastingadvies B.V.

Een full service accountants- en adviesorganisatie met een klantenkring in het MKB, de agrarische sector en de overheid.
Roel Rutten

Directeur Midden- en Grootbedrijf

Rabobank Westelijke Mijnstreek

www.rabobank.nl/wm

U verwacht van een bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en ondernemers. U bent van harte welkom.
Henk Sipers

Directeur / eigenaar

Kamer8cht | merk, ontwerp en communicatie

www.kamer8cht.nl

Kamer8cht | merk, ontwerp en communicatie

Communicatiespecialisten die op zoek gaan naar de identiteit van uw bedrijf en deze vertalen naar een helder, krachtig ontwerp.
No-nonsense visuele communicatie in een consequent doorgevoerd full service concept ligt aan de basis van het succes van uw bedrijf of project.

Kamer8cht adviseert, creëert en implementeert uw visuele communicatie on- en offline.
 
Roger Smeets

Secretaris Raad van Bestuur

MTB regio Maastricht NV

www.mtb-maastricht.nl

« Vorige12Volgende »